Spray de curățare cu pulverizator

Soluție de curățare de 30 ml (1-, 01fl. Oz) într-o sticlă de plastic pentru a dizolva eficient ceara. Echipat cu un pulverizator și o perie. Butonul de pulverizare are o funcție anti-rotație permițând utilizarea comfortabilă. Formula specifică acestui spray respecta standardele de mediul, sănătate și siguranța.

Tabletă de curățare

Folosit pentru curățarea olivelor. Îndepărtează ceara din interiorul sau de pe olivă.Formula specifică a soluției respectă cerințele EN 1040 bactericid și standardul fungicid NF EN 1275 (Candida Albicans) și se află în conformitate cu standardele de mediu, sănătate și siguranță.

Cedis Vent Brush

Destinate pentru absorția umidității aparatele auditive și olivelor. Capsulă de uscare (dimensiune mică) este prezentată sub formă de capsulă din material plastic transparent de 30 mm în diametru și înălțime de 12 mm, care conține cristale de silicagel portocaliu și este închisă cu un sigiliu de carton. Capsulele de uscare sunt ambalate în pungi individuale ermetice. Ciclul de viață este de aproximativ o lună.

Pompa de aer

Concepută pentru a evacua lichidul din tubul de sunet care conectează aparatul auditiv cu oliva după curățarea acesteia.

Servețele de curățare

Produs de curățare pentru întreținerea aparatelor auditive și a olivelor. Șervețelul de curățare conține o soluție concepută special pentru a dizolva eficient ceara fără a deteriora aparatul auditiv. Este recomandat pentru curățarea zilnică a aparatului auditiv și a olivei. Șervețelul ambalat individual este de unică folosință.

Perfect Clean

PerfectClean oferă cea mai mare îngrijire pentru toate tipurile de aparate auditive: curățare, dezumidificare și UV-C.Dezumidificare (125 minute) UV-C (5 minute).

PerfectDry Lux

PerfectDry Lux este un dispozitiv medical pentru întreținerea și păstrarea tuturor tipurilor de aparate auditive. Ciclul de întreținere este de 30 de minute. Procesul este oprit automat. Dezumidificare cu aer cald. UV-C (5 minute)

Baterie ZINC-AER  tip 10, 13, 312, 675