Telecomanda easyPocket

EasyPocket ™: elegant, cu butoanele sale mari, convenabile și un afișaj ușor de citit, face mai ușor controlul caracteristicilor aparatelor auditive.

Telecomanda miniPocket

Soluția ideală pentru oricine dorește un control discret și convenabil al aparatelor auditive fără a fi nevoie de o telecomandă mare sau de un smartphone. Fiabil și ușor de utilizat, miniPocket este suficient de mic pentru a purta un inel cheie.

VoiceLink

VoiceLink ™ se conectează fără fir la easyTek. Atunci când microfonul este dat unui vorbitor, acesta transmite direct vocea către aparatele auditive - ceea ce este util în special în situații dificile de ascultare, cum ar fi întâlniri.Accesoriu pentru tel

Transmiter TV

Transmiterul TV * conectează televizoarele fără funcționalitate Bluetooth la easyTek. În acest fel, puteți transmite fără fir sunetul direct în aparatul dvs. auditiv și vă puteți bucura pe deplin de filmul preferat. Accesoriu pentru telecomanda easyTek.

Telecomanda easyTek

Transformarea protezelor auditive în căști stereo de înaltă calitate este simplă. Butonul inteligent multifuncțional vă permite să activați sau să dezactivați funcția easyTek ™, să răspundeți la un apel telefonic, să schimbați programele de audiție sau să