XTM P8


Prima familie din gama de bază care are în componență toate tipurile de aparate auditive, RIC, BTE, ITE. Cele 16 canale de procesare ale sunetului te vor ajuta să înțelegi de fiecare dată toată conversația. Caracteristicile speciale de reducere a zgomotului te vor ajuta să te descurci cu brio în orice situație. Acopera până la gradul profund de hipoacuzie.Gamă de bază.

XTM P6


Comfort si calitate. Cele 12 canale de procesare a sunetului te ajuta să înțelegi vorbirea și să te poți descurca în orice situație. Standardul de rezistență la umezeală și praf IP-67 asigură o fiabilitate ridicată a aparatului auditiv. Acoperă toate tipurile de pierdere de auz, chiar si profundă.Disponibil și în varianta Open-Fit.Gamă de bază

XTM P4


Cele 8 canale de procesare a sunetului te vor ajuta să nu pierzi nici un cuvânt dintr-o conversație. Discret dar și puternic. Funcții de reducere a zgomotului de fundal și amplificare a vocii. Acoperă toate tipurile de pierdere de auz, chiar si profundă. Disponibil și în varianta Open-Fit.Gamă de bază.

XTM A4


Cele 8 canale de procesare a sunetului te vor ajuta să nu pierzi nici un cuvânt dintr-o conversație. Discret dar și puternic. 6 hărți de amplificare. Funcții de reducere a zgomotului de fundal și amplificare a vocii. Acoperă toate tipurile de pierdere de auz, chiar si profundă.Gamă de bază.

STF T3


Cele 4 canale de procesare a sunetului te vor ajuta să nu pierzi nici un cuvânt dintr-o conversație. Discret dar și puternic. 4 hărți de amplificare. Funcții de reducere a zgomotului de fundal și amplificare a vocii. Gamă de bază.

STF T1


Cele 2 canale de procesare a sunetului te vor ajuta să nu pierzi nici un cuvânt dintr-o conversație. Discret dar și puternic. 3 hărți de amplificare. Funcții de reducere a zgomotului de fundal și amplificare a vocii. Gamă de bază. 100% dedus de C.A.S.